HHWHelpt

Donaties

Heerhugowaard Helpt! streeft er naar zoveel mogelijk gezinnen die onder de armoedegrens moeten leven een gezellige dag te kunnen bezorgen (denk bijvoorbeeld aan een sinterklaasfeest, kerstpakketen). Heerhugowaard Helpt! is hiervoor echter afhankelijk van giften en donaties van u, uw buurman, buurvrouw, oom of tante, etc. Indien u spullen heeft die u aan ons wilt doneren, kunt u dit aangeven middels het onderstaande formulier.Hierna zal er contact met u opgenomen worden voor de verdere afhandeling.

Spullen die wij kunnen gebruiken:

  • Pepernoten (Najaar)
  • Chocolade
  • Sapjes
  • Overige eet- en drinkwaren
  • Kaarsen
  • Big Shoppers (voor  de kerstpakketten)

Specifiek voor de wat oudere kinderen, tussen de 11 en 18 jaar, zijn wij ook nog hard op zoek. Denk bijvoorbeeld aan make-up artikelen voor meisjes en voor de jongens gel of aftershave.

Bedrijven:

Wilt u als bedrijf vriend van HHW helpt worden kunt u het volgende doen?

Bedrijven die willen sponsoren, kunnen 100 euro overmaken naar rekeningnummer NL58 INGB 0006420473 t.n.v. HHW Helpt in Heerhugowaard  o.v.v. vriend van HHW Helpt. Vul daarnaast het onderstaande contactformulier in en er word met u contact opgenomen voor de verdere afhandeling. In ruil voor u donatie krijgt u dan een jaar lang een eervolle vermelding op onze internetsite www.hhwhelpt.nl! Uw logo is meteen de link naar uw eigen persoonlijke website!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Wat wilt u doneren?

Vul aub het antwoord van de volgende som in
(dit is om er zeker van te zijn dat dit formulier niet door een computer word ingevuld)
1+3=?