HHWHelpt

Over Ons

Wij zijn een groep mensen uit Heerhugowaard die zich bekommeren om het welzijn van een ander. Door de crisis en bezuinigingen is naar voren gekomen dat er veel mensen onder de armoedegrens leven, waaronder veel kinderen.

In 2012 zijn er in Nederland volgens het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP) 367.000 kinderen die op of onder de armoede grens leven. Dit betekent dat 1 op de 10 kinderen op of onder de armoedegrens leeft.

Ondertussen zijn we alweer toe aan ons derde jaar als stichting en hebben we al veel bereikt. Zo zijn er diverse uitjes geweest en zijn we in 2015 gestart met het geven van een doos of tas vol lekkers en cadeautjes aan ingeschreven kinderen op hun verjaardag.

Uiteraard gaan we ook door met onze december acties. En helpt ook dit jaar het Han Fortmanncollege ons weer met kerstpakketten maken. Wilt u weten hoe u kunt helpen? kijk even onder het kopje donaties

Ken jij iemand die hier voor in aanmerking komt? Of ben jij zelf iemand in deze situatie? Meld je dan snel aan via de aanmeldpagina.

 

Anja van der Elst: Voorzitter

Karin Kniese / Anja van der Elst : Penningmeester